Tapantoni

Tria i Guanya Spring 2019

Choose the tapa or the menu that you liked most, fill in the ticket and participate in the draw for a dinner for two persons at the establishment participating in Tapantoni in autum that you like best.

You can hand in the ticket at any of the establishments participating in the Tapantoni until 27 May 2019. The draw will be held on 5 June 2018 at 12:00 PM at the Sant Antoni Comerç headquarters.

Click here to download the participation card.

We inform you that the personal data contained in this document will be included in a file under our responsibility. You have the right to access, rectification, cancellation and opposition of data with the Federació d’Associacions de Comerciants i Veïns Sant Antoni Comerç, by sending an email to sac@santantonibcn.com (LOPD 15/1999  -Data Protection Law).

Tria i Guanya Spring 2019

1. El SAC «Sant Antoni Comerç» organitza el concurs Tria i Guanya! Tapantoni de primavera 2019, per tal de triar la tapa o el menú que més agrada de tots els presentats pels establiments participants en el Tapantoni de primavera 2019.

2. Els establiments comercials i de serveis del SAC (establiments del carrer, Mercat, Encants i Dominical de Sant Antoni) reparteixen als seus clients uns plànols on hi ha tota la informació del Tapantoni de primavera 2019 i una butlleta per participar en la votació. La butlleta per participar en la votació també es pot descarregar de la web tapantoni.com

3. Les persones que vulguin podran omplir amb les seves dades la butlleta de la votació assenyalant el nom de l’establiments participant del Tapantoni de primavera que consideren que els ha ofert la tapa o el menú que més els ha agradat del Tapantoni de primavera.

4. Aquesta butlleta de votació per ser vàlida ha de comptar amb el segell original de quatre establiments diferents que participin en el Tapantoni de primavera 2019.

5. Les persones que omplin la butlleta de votació l’han de dipositar en qualsevol de les urnes que tindran els establiments participants en el Tapantoni de primavera 2019 fins al dia 27 de maig de 2019 (sempre tenint en compte l’horari d’opertura de cada establiment) per poder participar en el sorteig dels premsi següents:

  • Sopar per a dues persones en un dels establiments participants en el Tapantoni de primavera  2019, valorat en 100 €.
  • Còctel d’autor, gentilesa de Cuba de Janeiro.
  • Brunch per a dues persones, gentilesa de Düal Café.
  • Sopar per a dues persones valorat en 50 €, gentilesa de Pepa Tomate Parlament.
  • Ampolla de vermut artesà negre o blanc, gentilesa d’el dinàmic de bcn.

6. Cada establiment participant guardarà les butlletes que li siguin lliurades fins que el SAC les passi a recollir. Si el dia 4 de juny no les han passat a recollir, l’establiment hauria de portar-la a la seu del SAC abans de les 11 h del dia 5 de juny de 2019.

7. Qualsevol butlleta trencada, esmenada o que no compti amb les dades obligatòries i amb els segells originals de quatre establiments diferents participants al Tapantoni de primavera 2019 serà considerada nul·la.

8. El dia 5 de juny de 2019 a les 12:00 del migdia es farà un sorteig a l’oficina del SAC en el qual es treuran d’una urna cinc butlletes, que obtindran els premis per aquest ordre:

  • Primera butlleta: Sopar per a dues persones en un dels establiments participants en el Tapantoni de primavera  2019, valorat en 100 €.
  • Segona butlleta: Còctel d’autor, gentilesa de Cuba de Janeiro.
  • Tercera butlleta: Brunch per a dues persones, gentilesa de Düal Café.
  • Quarta butlleta: Sopar per a dues persones valorat en 50 €, gentilesa de Pepa Tomate Parlament.
  • Cinquena butlleta: Ampolla de vermut artesà negre o blanc, gentilesa d’el dinàmic de bcn.

I cinc butlletes més de reserva per substituir a les primeres cinc, en el cas que no es pogués contactar amb els titulars de les primeres cinc butlletes.

Les persones titulars de les cinc primeres butlletes seran contactada pel SAC i si acepten el premi el podran recollir. En el cas, dels premis en àpats si l’import de l’àpat es superior al valor del premi,  la diferència és a càrrec de la persona guanyadora. En el cas que alguna de les primeres cinc butlletes no es puguin contactar o no acceptin el premi abans del dia 6 de juny a les 12.00h., es contactarà amb els tituars de les cinc butlletes de reserva per ordre d’extracció. En el cas que mingu sigui localitzata o no accepti un premi abans de les 12.00 h. del dia 7 de juny, aquest es declararà desert.

9. Les persones que tinguin les butlletes premiades han de pasar a  recollir el val per al premi a l’oficina del SAC i cal que porti un document d’identitat personal oficial (DNI, Passaport El val s’haurà de fer efectiu en l’establiment corresponent com a molt tard fins al dia 30 de juliol de 2019.

10. En tot cas, i per causa justificada, el SAC es reserva la possibilitat de modificar els premis, substituint-lo per a un de similar.

11. En cap cas el val no podrà ser canviat per diners en efectiu.

12. El SAC no és fa càrrec del pagament dels impostos que la persona guanyadora hagi de fer, d’acord amb el valor dels premis i la legislació vigent.

13. El SAC no és fa responsable dels premis donats pels establiments que les han ofert .

14. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits al SAC i els seus familiars; el seu personal i els familiars d’aquests i els treballadors del SAC i els seus familiars  no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.

15. En cap cas les persones menors d’edat no poden participar en aquesta votació i tampoc s’acceptarà que una persona menor d’edat pugui recollir el premi.

16. La participació en aquesta campanya implica l’acceptació d’aquestes bases.

17. Els/les guanyadors/es dels premis accepten aquestes bases i autoritzen l’organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografia, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d’aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da.

18. L’organització també és reserva el dret d’excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.

19. Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització, que es reserva el dret d’interpretació d’aquestes bases.

20. En cas de discrepància preval la versió de les Bases redactada en català.

Barcelona, 3 de maig de 2019


Back to the list

Accept
X