Tapantoni

Tria i Guanya! Tapanton Autmn 2019

Choose the tapa or the menu that you liked most, fill in the ticket and participate in the draw for the next prizes:

  • Dinner for two persons at any of the establishments participating in Tapantoni in autum that you like best.
  • A bottle of vermouth "Cabecita Loca", gentleness of Boca Bacus.
  • Lot of Minorcan products: Ensaimada, "sobrasada", "camote", ccarnixulla and cheese from Maó, gentleness of Es Tastet.
  • Workshop on "Secrets and preparations of vermouth" for two people, gentleness of the Vermudas.
  • Custom "Masterclass" on how to prepare the perfect appetizer, gentleness of Pelatti's Vermuteria.

You can hand in the December 12, 2019 at 12:00 PM at the Sant Antoni Comerç headquarters.

Click here to download the participation card.

. El SAC «Sant Antoni Comerç» organitza el concurs Tria i Guanya! Tapantoni de tardor 2019, per tal de triar la tapa o el menú que més agrada de tots els presentats pels establiments participants en el Tapantoni de tardor 2019.


2. Els establiments comercials i de serveis del SAC (establiments del carrer, Mercat, Encants i Dominical de Sant Antoni) reparteixen als seus clients uns plànols on hi ha tota la informació del Tapantoni de tardor 2019 i una butlleta per participar en la votació. La butlleta per participar en la votació també es pot descarregar de la web tapantoni.com


3. Les persones que vulguin podran omplir amb les seves dades la butlleta de la votació assenyalant el nom de l'establiment participant del Tapantoni de tardor que consideren que els ha ofert la tapa o el menú que més els ha agradat del Tapantoni de tardor.


4. Aquesta butlleta de votació per ser vàlida ha de comptar amb el segell original de quatre establiments diferents que participin en el Tapantoni de tardor 2019.


5. Les persones que omplin la butlleta de votació l'han de dipositar en qualsevol de les urnes que tindran els establiments participants en el Tapantoni de tardor 2019 fins al dia 3 de desembre de 2019 (sempre tenint en compte l'horari d'obertura de cada establiment) per poder participar en el sorteig dels premis següents:

• Sopar per a dues persones en un dels establiments participants en el Tapantoni de tardor 2019, valorat en 100 €.

•Una ampolla de vermut "Cabecita Loca", gentilesa de Boca Baco.

•Lot de productes menorquins: Ensaïmada, sobrassada, camot, carnixulla i formatge Maó, gentilesa d'Es Tastet.

•Taller de Secrets i Preparació del Vermut per a dues persones, gentilesa de Las Vermudas.

•"Masterclass" personalitzada de com preparar l'aperitiu perfecte, gentilesa de Pelatti's Vermuteria.

6. Cada establiment participant guardarà les butlletes que li siguin lliurades fins que el SAC les passi a recollir. Si el dia 9 no les han passat a recollir, l'establiment hauria de portar-la a la seu del SAC abans de les 11 h del dia 12 de desembre de 2019.


7. Qualsevol butlleta trencada, esmenada o que no compti amb les dades obligatòries i amb els segells originals de quatre establiments diferents participants al Tapantoni de tardor 2019 serà considerada nul•la.


8. El dia 12 de desembre de 2019 a les 12:00 del migdia es farà un sorteig a l'oficina del SAC en el qual es treuran d'una urna cinc butlletes, que obtindran els premis per aquest ordre:

Primera butlleta: • Sopar per a dues persones en un dels establiments participants en el Tapantoni de tardor 2019, valorat en 100 €.

Segona butlleta: • Una ampolla de vermut "Cabecita Loca", gentilesa de Boca Baco.

Tercera butlleta: • Lot de productes menorquins: Ensaïmada, sobrassada, camot, carnixulla i formatge Maó, gentilesa d'Es Tastet.

Quarta butlleta: • Sopar Taller de Secrets i Preparació del Vermut per a dues persones, gentilesa de Las Vermudas.

Cinquena butlleta: • •"Masterclass" personalitzada de com preparar l'aperitiu perfecte, gentilesa de Pelatti's Vermuteria.

I cinc butlletes més de reserva per substituir a les primeres cinc, en el cas que no es pogués contactar amb els titulars de les primeres cinc butlletes.


Les persones titulars de les cinc primeres butlletes seran contactades pel SAC i si accepten el premi el podran recollir. En el cas, dels premis en àpats si l'import de l'àpat és superior al valor del premi, la diferència és a càrrec de la persona guanyadora. En el cas que alguna de les primeres cinc butlletes no es puguin contactar o no acceptin el premi abans del dia 16 de desembre a les 12.00h., es contactarà amb els titulars de les cinc butlletes de reserva per ordre d'extracció. En el cas que cap de les reserves sigui localitzat o no accepti un premi abans de les 12.00 h. del dia 19 de desembre, aquest es declararà desert.


9. Les persones que tinguin les butlletes premiades han de passar a recollir el val per al premi a l'oficina del SAC i cal que porti un document d'identitat personal oficial (DNI, Passaport El val s'haurà de fer efectiu en l'establiment corresponent, a tot estirar fins al dia 31 de gener de 2020.


10. En tot cas, i per causa justificada, el SAC es reserva la possibilitat de modificar els premis, substituint-lo per a un de similar.


11. En cap cas els vals no podran ser canviats per diners en efectiu.


12. El SAC no és fa càrrec del pagament dels impostos que la persona guanyadora hagi de fer, d'acord amb el valor dels premis i la legislació vigent.


13. El SAC no és fa responsable dels premis donats pels establiments que ele han ofert.


14. Els titulars dels establiments comercials i de serveis adherits al SAC i els seus familiars; el seu personal i els familiars d'aquests i els treballadors del SAC i els seus familiars no poden participar en aquesta campanya com a beneficiaris dels premis.


15. En cap cas les persones menors d'edat no poden participar en aquesta votació i tampoc s'acceptarà que una persona menor d'edat pugui recollir el premi.


16. La participació en aquesta campanya implica l'acceptació d'aquestes bases.


17. Els/les guanyadors/es dels premis accepten aquestes bases i autoritzen l'organització a fer ús dels seus noms i cognoms i fotografia, si cal, per promocionar aquesta campanya. La no acceptació d'aquest punt representa la pèrdua de la condició de premiat/da.


18. L'organització també és reserva el dret d'excloure de la participació en aquesta campanya a qualsevol establiment comercial i o de serveis que no respecti aquestes bases.


19. Qualsevol imprevist serà resolt per l'organització, que es reserva el dret d'interpretació d'aquestes bases.


20. En cas de discrepància preval la versió de les Bases redactada en català.Barcelona, 5 de novembre de 2019


Back to the list

Accept
X